ABOUT /DESPRE MINE Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

ABOUT / DESPRE MINE      Inainte de a citi postarile informeaza-te,trebuie sa stii aceasta…

ABOUT / DESPRE MINE

Inainte de a citi postarile informeaza-te,  trebuie sa stii aceasta…

Un muritor trecind prin lume inspre destinatia finala “CERUL” De aceea ma silesc sa am totdeauna un cuget curat inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor (Fapte.24:16)

Tot ce gasesti pe ”Mai e Putin”,  e pentru tine, si imbogatirea cunostintelor tale. M ajoritatea (schite, predici) e munca de o viata poti sa le folosesti, iti plac iti potrivesc in stilul tau de predica e bine folosestete de ele, vrei pe anumite teme subiecte , scriem prin e-mail ,o sa incerc sa postez. Orice postare luata de pe blog trebuie specificat sursa de unde le ai cu indicare precisa catre blogul ” Mai e Putin” .  Alte postari luate de pe blogurile mele fi bun(a) si specifica doar atata,  luate de pe unul din blogurile mele (a lui dutu):

1.”strainisicalatori ” – Spre destinatia fericita”CERUL”,

2.  “sprelumina” – Mai Multa Lumina,

3. „Sacramento Evanghelic”

4. „Mai Aproape de Cer”

5.”Mai e Putin”

6.”Slujitorul”

gandurile scrise pe bloguri ne duce in aceiasi directive:   spredestinatia finala Cerul.

Multumesc mult GBU.

NOTE:*Deci sa fiu inteles precis de toti : Tot ce gasesti pe

“BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata). Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie)

*Toate ideile sunt in felul in care eu consider ca trebuie sa fie un credincios dupa cele ce inteleg din Sfanta Scriptura,  daca vrei sa citesti cu toata dragostea…Puteti daca vreti sa lasa-ti un cuvant de incurajare (va apreciez mult de tot) ,  incolo daca ceva nu e cum credeti ca ar trebui sa fie ,  scrieti-va parerea bazat pe Scripturi si incerc dupa cunostinta ce mi-a dat Dumnezeu sa discutam,..

Nu uitati ideile sunt indreptate in felul in care e credinta mea penticostala,  va apreciez si va respect credinta fiecaruia fiti buni si respectati si credinta mea.

Domnul sa va binecuvinteze.

~Un proverb spune: ”Apa trece pietrele raman”  .  Am invatat caci asa cum apa se scurge la vale,   intr-o zi voi trece si eu .. Apa se duce pietrele raman,  eu ma voi duce dar vreau sa las ceva in urma . (si daca technica ne ajuta ,  de ce sa nu ne folosim de ea) Dumnezeu sa ma ajute.  Amin.

*cititi postarile mele pe unul din bloguri :

1.  www.strainisicalatori.wordpress.com ,

2.  www.sprelumina.wordpress.com ,

3.  http://sacramentoevanghelic.wordpress.com/ ,

4.   http://maiaproapedecer.wordpress.com/

5.   https://incaputin.wordpress.com/

6. http://slujitorul.wordpress.com/

*urmariti programul biserici Duminica ,dimineata :9-12 ;seara:6-8 pacific time(live)

at:  http://www.emanuel-church.com

Note: In ziua de azi cand sub un motiv sau altul foarte multi sunt acuzati de plagiat, (cei mai multi pe baza de invidie)as vrea sa fiu foarte clar ,  chiar daca ma repet din nou :Tot ce gasesti pe”BLOGURILE MELE”,  e munca mea=caci le-am adunat (in timp de o viata).

Majoritatea posturilor 99% sunt ale mele (gandite prin intelepciunea data de Dumnezeu mie) celelalte de 1% sunt munca altora nu vei intalni numele sub posturile care nu sunt ale mele(nu le stiu numele, le-am aflat in caietul meu cu notite si unele le-am primit prin e-mail,iar altele de pe F-book ) ,  da nu le stiu numele,   am scris sursa la cele care le-am copiat/paste .

Personal incerc sa nu copiez de la nimeni predici, idei, ganduri ,  desi cand vorbim de Evanghelie,toti predicatori se folosesc din cateva surse:  prima ar trebui sa fie Dumnezeu, Biblia,  Duhul Sfant,  iar a doua fara sa ne dam seama ne folosim si de ideile altora (multa citire aduna ganduri multe)…

Cele mai  multe imagini sunt luate de pe internet, F-book and google.

Inca ceva ,  blogurile sunt ale mele ,   nu reprezint nicio biserica prin ele,  dar in acelasi timp sunt membru intr-o biserica penticostala,  si incerc sa nu aduc rusine prin postarile mele Cuvantului lui Dumnezeu si Bisericii lui Dumnezeu din care fac parte.

Vei gasi sub fiecare postare numele meu,  aceasta nu ma face direct autor al postului ,   ci mai degraba unul care transmit un mesaj care mai inainte a fost facut public..

Nici un ban/peni/$$$ nu castig de pe urma postarilor,   ci singura satisfactie pe care o am sunt multumit ca pot sa fac ceva pentru Domnul meu Isus.

Prin blogurile mele nu incerc sa ajung “#1″ nu sunt bloguri de sandal si nici de a da din coate  ca sa ajung in “top” ,   daca cumva din gresala ai gandul contrazicerilor fara rost si ai chef de scandal ,  ti-ai gresit adresa,   nu ai ajuns la destinatia la care doreai,  comentarile care promoveaza asemenea stari de lucru vor fi “ARUNCATE DIRECT IN GUNOI” nici sa nu incerci,  nu se admite.

Domnul sa te binecuvinteze pe tine drag suflete care esti dornic sa afli cateva lucruri despre mine,  vrei sa stii mai multe ,  fi liber si scrie-mi la : strainisicalatori@aol.com   voi incerca sa iti raspund … GBU.

*Cu respect pentru lucrare, ;  un calator spre destinatia finala “CERUL” (slujitorul lui Dumnezeu pentru Biserica Sa,  pastor penticostal  David dutu Miclea).

Lasă un comentariu