CHIAR SI IN VALEA UMBREI MORTII…

CHIAR SI IN VALEA UMBREI MORTII…   (Ps.23:4).  By David (dutu)Miclea

*Promisiunea zilei:Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie. (Ps.23:4).

Multi dintre cititori acestei promisiuni au trecut de mai multe ori intunerecul ingrozitor produs de umbrele mortii.Erau la un pas ca orizontul vietii sa le fie inchis pentru tot deauna,dar Dumnezeu i-a scos din nou la Lumina Sa. Dumnezeu a folosit dar trecerea temporara prin valea umbrei mortii,ca o unealta de indreptare (intoarcere de la faptele rele),ca o scoala a vietii(ca omul sa isi   dea seama ca Dumnezeu nu se joaca cu oameni ci ca are pretentie de la ei sa traieasca intocmai cum Le-a spus, si ca o dovada a milei care o poarta fata de fiecare muritor.

Cand boli nemiloase iti macina trupul ,adu-ti aminte de promisiunea Domnului,El va fi cu tine.

Alaturi de psalmist incurajeaza-te in aceasta zi si ai deplina incredere in Dumnezeu. O,de multe ori am fost apasati din toate partile,aripile negre a necazurilor ne umbreau ,dar Pastorul cel Bun a stiut sa se pogoare acolo in valea umbrelor mortii din viata noastra,sa se aplece ridicandu-ne si asezandu-ne pe umarul Lui intr-o siguranta deplina.

Azi tu treci prin situati in care nu vezi nici o izbavire si valea iti este intunecoasa caci nori au intunecat-o ,ai incredere deplina in Dumnezeu ,nimic nu se intampla fara ca El sa nu stie… El e inca in control,si controleaza inca situatiile neprevazute ale vietii tale.

Fii binecuvantat de Domnul.

~maieputin~

(dutu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s