CE AR TREBUI SĂ ŞTII DESPRE „BIBLIE” (1)

CE AR TREBUI SĂ ŞTII DESPRE „BIBLIE” (1)                   By David (duţu) Miclea

1. ESTE CARTEA LUI DUMNEZEU: Cautati in cartea Domnului si cititi! Niciuna din toate acestea nu va lipsi, nici una, nici alta nu vor da gres. Caci gura Domnului a poruncit lucrul acesta: Duhul Lui va strange acele salbaticiuni. (Isa.34:16).
2. CUPRINDE CUVÎNTUL LĂSAT DE DUMNEZEU: Moise a scris toate cuvintele Domnului. Apoi s-a sculat dis-de-dimineata, a zidit un altar la poalele muntelui si a ridicat douasprezece pietre pentru cele douasprezece semintii ale lui Israel. (Exod.24:4). care zicea: „Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma. Ce vezi, scrie intr-o carte si trimite-o celor sapte biserici: la Efes, Smirna, Pergam, Tiatira, Sardes, Filadelfia si Laodiceea.” (Apoc.1:11).
3. ESTE O CARTE INSUFLATĂ DE DUMNEZEU: Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, (2Tim.3:16).
4. ARE SCOPURI MĂREŢE: din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Isus. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna. (2Tim.3:15-17).
-Dă înţelepciune care duce la mîntuire. –Este de folos pentru a învăţa, a mustra, a îndrepta, a da Înţelepciune în neprihănire. –Ajută pe omul lui Dumnezeu să fie desăvîrşit, destoinic pentru orice lucrare bună.
VA URMA…
~maiepuţin~
(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s