PRIORITĂŢI DE CARE TREBUIE SĂ ŢINEM CONT.

PRIORITĂŢI DE CARE TREBUIE SĂ ŢINEM CONT. By David (duţu) Miclea

1. MAI ÎNTÎI ÎMPĂRĂŢIA: Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Mat.6:33).Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Luc.12:31).

2. ÎNTÎI BÎRNA DIN OCHIUL TĂU: Fatarnicule, scoate intai barna din ochiul tau, si atunci vei vedea deslusit sa scoti paiul din ochiul fratelui tau. (Mat.7:5). Sau cum poti sa zici fratelui tau: „Frate, lasa-ma sa-ti scot paiul din ochi”, si, cand colo, tu nu vezi barna din ochiul tau? Fatarnicule, scoate intai barna din ochiul tau, si atunci vei vedea deslusit sa scoti paiul din ochiul fratelui tau. (Luc.6:42).
3. ÎNTÎI PARTEA DINĂUNTRU: Fariseu orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, pentru ca si partea de afara sa fie curata. (Mat.23:26).
4. ÎNTÎI CELOR DIN CASA TA: Daca o vaduva are copii sau nepoti de la copii, acestia sa se deprinda sa fie evlaviosi, intai fata de cei din casa lor, si sa rasplateasca ostenelile parintilor, caci lucrul acesta este placut inaintea lui Dumnezeu. (1Tim.5:4).
5. ÎNTÎI CU CEI DIN CASA DOMNULUI: Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu? (1Pet.4:17).
~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s