CÎND NE MĂRTURISIM PĂCATELE…

CÎND NE MĂRTURISIM PĂCATELE… By David (duţu) Miclea


1. Recunoaştem că am păcătuit: Daca zicem ca n-am pacatuit, Il facem mincinos, si Cuvantul Lui nu este in noi. (1Ioan.1:10).

2. Acceptăm suveranitatea lui Dumnezeu, recunoscînd că El poate să ne ierte: Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire. (1Ioan.1:9).

3. Devenim curaţi: Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire. (1Ioan.1:9). Dar daca umblam in lumina, dupa cum El insusi este in lumina, avem partasie unii cu altii; si sangele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curata de orice pacat. (1Ioan.1:7).

4. Facem încă un pas spre vindecare: Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16).

5. Îl glorificăm pe Dumnezeu: Iosua a zis lui Acan: „Fiule, da slava Domnului Dumnezeului lui Israel, marturiseste si spune-mi ce ai facut, nu-mi ascunde nimic.” (Ios.7:19).

~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s