DOMNUL ISUS PE PĂMÎNT

DOMNUL ISUS PE PĂMÎNT       By David (duţu) Miclea

1.ISUS PE PĂMÎNT:

(a) ISUS E DUMNEZEU: patriarhii, si din ei a iesit, dupa trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvantat in veci. Amin! (Rom.9:5).
(b) ASEMENEA OAMENILOR: Sa aveti in voi gandul acesta care era si in Hristos Isus: El, macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu, ci S-a dezbracat pe Sine insusi si a luat un chip de rob, facandu-Se asemenea oamenilor. La infatisare a fost gasit ca un om, S-a smerit si S-a facut ascultator pana la moarte, si inca moarte de cruce. (Filipeni.2:5-8).

 

2.SCOPUL VENIRII PE PĂMÎNT(numai cîteva):
(a) CA SĂ MÎNTUIEASCĂ: Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan.3:16).
(b) CA SĂ VINDECE ŞI SĂ ELIBEREZE DE DUHURI NECURATE: El a vindecat pe multi care patimeau de felurite boli; de asemenea, a scos multi draci si nu lasa pe draci sa vorbeasca, pentru ca-L cunosteau. (Marc.1:34).
© CA SĂ DESĂVÎRŞEASCĂ VIAŢA CREDINCIOSULUI: Caci pe aceia pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a si hotarat mai dinainte sa fie asemenea chipului Fiului Sau, pentru ca El sa fie Cel intai nascut dintre mai multi frati. (Rom.8:29).
(d)A LĂSAT PROMISIUNEA REVENIRII PENTRU AI SĂI ÎN SLAVĂ: In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.(Ioan.14:2-3).

***Să nu uităm: Isus Hristos este acelasi ieri si azi si in veci! (Evr.13:8).
~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s