DUMNEZEU „E” PENTRU TINE.

DUMNEZEU „E” PENTRU TINE.        By David (duţu) Miclea


1. APĂ ÎNTR-UN LOC USCAT: care te-a dus in acel pustiu mare si grozav, unde erau serpi infocati si scorpioni, in locuri uscate si fara apa, care a facut sa-ti tasneasca apa din stanca cea mai tare (Deut.8:15).

2. O HRANĂ ÎN PUSTIE: si care ti-a dat sa mananci in pustiu mana aceea necunoscuta de parintii tai, ca sa te smereasca si sa te incerce si sa-ti faca bine apoi. (Deut.8:16).

3. O CĂLĂUZĂ PE UN DRUM NEUMBLAT: Totusi El zice: „Eu v-am calauzit patruzeci de ani in pustiu; hainele nu vi s-au invechit pe voi, si incaltamintea nu vi s-a invechit in picior: (Deut.29:5).

4. UN MEDIC PREVENTIV: Haina nu ti s-a invechit pe tine si nici nu ti s-au umflat picioarele, in timpul acestor patruzeci de ani. (Deut.8:4).

5. UN DUMNEZEU CARE COMPLECTEAZĂ LIPSA DIN PUSTIA VIEŢI TALE: Caci Domnul Dumnezeul tau te-a binecuvantat in tot lucrul mainilor tale si ti-a cunoscut calatoria in acest mare pustiu. Iata, de patruzeci de ani de cand Domnul Dumnezeul tau este cu tine, si n-ai dus lipsa de nimic.” (Deut.2:7).

~maiepuţin~
(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s