8 OBICEIURI DE DIMINEATA ALE OAMENILOR CU ADEVARAT FERICITI

OPT obiceiuri de dimineata ale oamenilor cu adevarat fericiti

Dimineata este cea mai importanta perioada a zilei si reprezinta fundatia deasupra careia iti construiesti intrega zi. Modul in care alegi sa-ti petreci dimineata poate fi folosit de multe ori pentru prezicerea zilei care urmeaza sa o ai.

Iata cum poti avea una cu adevarat fericita:

1. O trezire linistita

06

 

 

 

In spatiul dintre sfarsitul noptii si inceputul haosului din cursul zilei, dispui de oportunitatea de a-ti face timp si de a crea un spatiu special numai pentru tine. In acest spatiu, gandurile si multumirile se suprapun, problemele legate de trecut si de viitor inceteaza sa mai existe, iar timpul atinge eternitatea.

Aceste prime momente ale diminetii sunt sacre. Savureaza-le. Protejeaza-le. Trezeste-te plin de pace, intinde-te complet si respira adanc, fara graba. Ofera-ti aceste momente ca un cadou pe care ti-l faci tie insuti, simte cum este sa fii in viata, fara sa faci nimic, fara griji, fara ganduri referitoare la trecut sau viitor. Traieste aceste momente ca si cand sunt singurele.

6. Practica dragostea

0

 

 

 

Dragostea este fundamentul vietii tale. Dragostea este tabla de desubtul cretei, pamantul de sub care rasar copacii giganti si oxigenul din aer. Este locul in care te vei intoarce indiferent unde ai fost pana in acest moment sau unde te indrepti. Dragostea este locul unde incepe bunatatea vietii.

In fiecare dimineata, saruta- i pe toti membrii familiei tale. De indata ce ai facut asta, stabileste-ti zece minute pe care sa le petreci facand ceva ce-ti place, un hobby sau o plimbare relaxanta.

7. Urmeaza o rutina relaxanta

05

 

 

 

 

 

Rutina de dimineata este extrem de importanta. Toti oameni de succes au o astfel de rutina. Aceasta te va ajuta sa te concentrezi si sa-ti gasesti libertatea de a fi prezent si relaxat. De indata ce ai terminat rutina zilnica dupa o perioada lunga de timp in care nu ai facut asta, vei putea intradevar sa simti mirosul cafelei.

8. Ce este important?

07

 

 

 

Astazi dispui de o noua oportunitate de a face ceva extraordinar pentru tine.

Cand a fost ultima oara cand te-ai trezit si ai spus “Astazi ar putea fi cea mai buna  zi din viata mea?”. Urmareste-ti visele astazi. Potentialul tau este nelimitat. Pune lucrurile importante pe primul loc!

Pentru o dimineata cu adevarat relaxanta, elimina numarul deciziilor pe care ar trebui sa le faci. De exemplu,  poti sa iei deciziile importante cu o noapte inainte: ce sa mananci, cu ce sa te imbraci, de ce vei avea nevoie la serviciu, etc.

Sursa:http://www.e-dimineata.ro/opt-obiceiuri-de-dimineata-ale-oamenilor-cu-adevarat-fericiti/8/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s