POPORUL LUI DUMNEZEU 1

POPORUL LUI DUMNEZEU 1. (Deut.7:7).  By David (duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Nu doar pentru ca intreceti la numar pe toate celelalte popoare S-a alipit Domnul de voi si v-a ales, caci voi sunteti cel mai mic dintre toate popoarele. (Deut.7:7).
Poporul lui Dumnezeu este deosebit datorită:
1. DATORITĂ ALEGERI SALE: – Ci, pentru ca Domnul va iubeste, pentru ca a vrut sa tina juramantul pe care l-a facut parintilor vostri, pentru aceea v-a scos Domnul cu mana Lui puternica si v-a izbavit din casa robiei, din mana lui faraon, imparatul Egiptului. (Deut.7:8). – Voi insa sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata; (1Pet.2:9).

2.PENTRU CĂ SUNTEŢI PROPRIETATEA LUI: – Caci tu esti un popor sfant pentru Domnul Dumnezeul tau; Domnul Dumnezeul tau te-a ales, ca sa fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe fata pamantului. (Deut.7:6) -Caci tu esti un popor sfant pentru Domnul Dumnezeul tau, si Domnul Dumnezeul tau te-a ales ca sa fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe fata pamantului. (Deut.14:2).

3.PENTRU CĂ A IEŞIT DIN LUME: -Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea. (Ioan.15:19).

4. POPOR FERICIT: Ferice de tine, Israele! Cine este ca tine, un popor mantuit de Domnul, Scutul care iti da ajutor si sabia care te face slavit? Vrajmasii tai vor face pe prietenii inaintea ta, si tu vei calca peste inaltimile lor.” (Deut.33:29).

VA URMA…
~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s