N-AŞ PUTEA SĂ UIT (4)

N-AŞ PUTEA SĂ UIT (4)    By David (duţu) Miclea


“MAI MULT DECÎT O ADUCERE AMINTE”

• Sunt atîtea lucruri pe care le uităm aşa de repede, sunt unele care am vrea să-le uităm şi nu reuşim, dar sunt anumite lucruri care sunt speciale pentru noi, a căror amintire vrem să o păstrăm vie în viaţa noastră, iată cîteva din ele:

16: DE ZILELE DE DEMULT CU SCOPUL DE A ÎNVĂŢA: Adu-ti aminte de zilele din vechime, socoteste anii, varsta de oameni dupa varsta de oameni, intreaba pe tatal tau, si te va invata, pe batranii tai, si iti vor spune. (Deut.32:7).

17. CA SĂ ÎNVEŢI CĂ CEARTA TE DUCE LA PIEIRE: Adu-le aminte de aceste lucruri si roaga-i fierbinte, inaintea lui Dumnezeu, sa se fereasca de certurile de cuvinte, care nu duc la alt folos decat la pieirea celor ce le asculta. (2Tim.2:14).

18. ADUŢI AMINTE CĂ TREBUIE SĂ FII SUPUS STĂPÎNIRILOR: Adu-le aminte sa fie supusi stapanirilor si dregatorilor, sa-i asculte, sa fie gata sa faca orice lucru bun, (Tit.3:1).

19. ADUŢI AMINTE DE PROMISIUNILE DOMNULUI: Adu-Ti aminte de cuvintele acestea pe care le-ai dat robului Tau Moise sa le spuna: „Cand veti pacatui, va voi risipi printre popoare; (Neem.1:8).

20. ŢINE MINTE CA SĂ NU UIŢI: De aceea, voi fi gata sa va aduc totdeauna aminte de lucrurile acestea, macar ca le stiti si sunteti tari in adevarul pe care-l aveti. (2Pet.1:12).

21. NU UITA, ORICÎND POŢI FI PRIGONIT: Aduceti-va aminte de vorba pe care v-am spus-o: „Robul nu este mai mare decat stapanul sau.” Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni; daca au pazit cuvantul Meu, si pe al vostru il vor pazi. (Ioan.15:20).

E UN MARE HAR SĂ AI DARUL ŢINERI ÎN MINTE: • Multumesc Dumnezeului meu pentru toata aducerea aminte pe care o pastrez despre voi. (Filip.1:3)
22. • Multumesc totdeauna Dumnezeului meu ori de cate ori imi aduc aminte de tine in rugaciunile mele, (Filim.1:4)

~maiepuţin~

(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s