N-AŞ PUTEA SĂ UIT (2)

N-AŞ PUTEA SĂ UIT (2)     By David (duţu) Miclea

“MAI MULT DECÎT O ADUCERE AMINTE”

* Sunt atîtea lucruri pe care le uităm aşa de repede, sunt unele care am vrea să-le uităm şi nu reuşim, dar sunt anumite lucruri care sunt speciale pentru noi, a căror amintire vrem să o păstrăm vie în viaţa noastră, iată cîteva din ele:

6. DE ACEIA PRIN CARE AM AUZIT DESPRE EVANGHELIA LUI HRISTOS: Aduceti-va aminte de mai marii vostri, care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire si urmati-le credinta! (Evr.13:7).

7. AŞ PĂSTRA FĂRĂ A UITA, CUVINTELE DOMNULUI ISUS: In toate privintele v-am dat o pilda si v-am aratat ca, lucrand astfel, trebuie sa ajutati pe cei slabi si sa va aduceti aminte de cuvintele Domnului Isus, care insusi a zis: „Este mai ferice sa dai decat sa primesti.” (Fapt.20:35).

8 .SUFERINŢA MEA ŞI A ALTORA PENTRU EVANGHELIE: Aduceti-va aminte de cei ce sunt in lanturi, ca si cum ati fi si voi legati cu ei; de cei chinuiti, ca unii care si voi sunteti in trup. (Evr.13:3).

9. DOMNUL RĂSPLĂTEŞTE PENTRU CREDINŢA CELUI CE CREDE ŞI PEDEPSEŞTE PE CEI CE NU CRED: Vreau sa va aduc aminte, macar ca stiti o data pentru totdeauna toate aceste lucruri, ca Domnul, dupa ce a izbavit pe poporul Sau din tara Egiptului, in urma a nimicit pe cei ce n-au crezut. (Iuda.1:5).

10. DE VREMEA CÎND L-AM PRIMIT PE HRISTOS: Aduceti-va aminte de zilele de la inceput, cand, dupa ce ati fost luminati, ati dus o mare lupta de suferinte: (Evr.10:32).

VA URMA….

~maiepuţin~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s