AVANTAJELE CITIRI SFINTEI SCRIPTURI 3.

AVANTAJELE CITIRI SFINTEI SCRIPTURI 3.   By David (duţu) Miclea


11.CITIREA SFINTEI SCRIPTURI ÎMI LUMINEAZĂ DUHULÎMI DĂ PRICEPERE: Descoperirea cuvintelor Tale da lumina, da pricepere celor fara rautate. (Ps.119:130).

12. CITIREA SFINTELOR SCRIPTURI ÎMI DĂ ÎNŢELEPCIUNE: din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Isus. (2Tim.3:15).

13. CITIREA SCRIPTURILOR E O HRANA ZILNICĂ: Astfel, te-a smerit, te-a lasat sa suferi de foame si te-a hranit cu mana, pe care nici tu n-o cunosteai si nici parintii tai n-o cunoscusera, ca sa te invete ca omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice lucru care iese din gura Domnului traieste omul. (Deut.8:3). Drept raspuns, Isus i-a zis: „Este scris: „Omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu.” (Mat.4:4).

14. PRIN CITIREA SCRIPTURILOR SE CAPĂTĂ PUTERE DE CREŞTERE: si, ca niste prunci nascuti de curand, sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentru ca prin el sa cresteti spre mantuire, (1Pet.2:2).

15. CITIREA SCRIPTURILOR NE DĂ MÎNGĂIERE: Si tot ce a fost scris mai inainte a fost scris pentru invatatura noastra, pentru ca, prin rabdarea si prin mangaierea pe care o dau Scripturile, sa avem nadejde. (Rom.15:4).

~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s