AVANTAJELE CITIRI SFINTEI SCRIPTURI 1.

AVANTAJELE CITIRI SFINTEI SCRIPTURI 1.        By David (duţu)Miclea

1.CUVINTELE EI SUN PLINE DE VIAŢĂ: Caci ele sunt viata pentru cei ce le gasesc si sanatate pentru tot trupul lor. (Prov.4:22).

2.CUVINTELE EI MĂ MÎNGĂIE ÎN SUFERINŢĂ: Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie. (Ps.23:4). Inalta-mi marimea mea, intoarce-Te si mangaie-ma din nou! (Ps.71:21).

3.CUVINTELE EI MĂ FACE DESTOINIC PENTRU ORICE LUCRARE BUNĂ: Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna. (2Tim.3:16-17).

4.CUVINTELE EI SUNT PLINE DE PUTERE: dar Cuvantul Domnului ramane in veac. Si acesta este Cuvantul care v-a fost propovaduit prin Evanghelie. (1Pet.1:25). Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii. (Evr.4:12).

5.CUVINTELE EI ÎMI DESCOPERĂ MÎNTUIREA PRIN  ISUS: In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti.” (Fapt.4:12).

VA URMA…
~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s