RUGĂCIUNILE DOMNULUI ISUS (27)

RUGĂCIUNILE DOMNULUI ISUS (27)     By David (duţu) Miclea


Rugaciunea din camera de sus – Ioan.17:1-26

*Cuvîntul de aur: Si Ma rog nu numai pentru ei, ci si pentru cei ce vor crede in Mine prin cuvantul lor. (Ioan.17:20).

Rugăciunea aceasta este una dintre cele mai lungi rugăciuni lasăte de Mîntuitorul, din ea putem desprinde cîteva pricipii valabile şi astăzi.

1.Rugăciunea unul pentru altul e o necesitate în Trupul (Biserica) lui Hristos, atîta vreme cît suntem răspîndiţi pe pămînt, dăm dovadă de o deplină unitate.

2.Rugăciunea pentru pază şi ocrotirea fiecărui membru din Trupul (Biserica) lui Hristos e o nevoie zilnică, cînd atacurile din partea celui rău vin cu năvală asupra fiecărui creştin.

3.Rugăciunea pentru unitatea între mădularele Trupului (Biserica) lui Hristos e o nevoie permanenta într-o lume în care totul se destramă.

4.Rugăciune pentru rămînere în sfinţire, face parte din a menţine toate mădularele Trupului (memebri Bisericii) în acelaşi Trup, conştienţi fiind că cei care nu vor păstra sfinţirea nu vor rămîne în Trup.

5.Rugăciunea lui Isus a fost o rugăciune pentru ucenici, dar în acelaşi timp şi pentru noi. Că parte din Biserica lui HHristos avem datoria a purta în rugăciune pe aceia care încă n-au ajuns la cunoştinţa despre Hristos în felul în care Isus S-a descoperit nouă, să ne rugăm ca Dumnezeu să se descoperă şi lor, împlinindu-se numărul celor aleşi, grăbind astfel venirea lui Isus pe nori de slavă.

~maiepuţin~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s