DUHUL SFÎNT

DUHUL SFÎNT      By David (duţu) Miclea

1.Duhul Sfînt îl conduce pe credincios: Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu. (Rom.8:14), aceştia sunt cu adevărat fii a lui Dumnezeu.

2.Duhul Sfînt locuieşte în credincios: Si daca Duhul Celui ce a inviat pe Isus dintre cei morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Isus din morti va invia si trupurile voastre muritoare, din pricina Duhului Sau, care locuieste in voi. (Rom.8:11), atunci şi credinciosul chiar din mormînt va învia.

3.Duhul Sfînt strigă în credincios: Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: „Ava!, adica: Tata!” (Rom.8:15)

Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata!” (Gal.4:6), şi pentru că suntem fii Lui avem dreptul să îi spunem :”TATĂ”.

4.Duhul Sfînt mijloceşte pentru credincios: Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite. (Rom.8:26). Ce bine e venită mijlocirea Duhului…

~maiepuţin~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s