Salvează-ţi căsnicia (11)

Salvează-ţi căsnicia (11)

relatii reparate

– În concluzie – Se poate

Când sunt întrebat de cuplurile consiliate dacă este posibil să îşi salveze căsnicia răspunsul meu este „Da” fără ezitare şi nu răspund aşa dintr-un exces de zel sau dintr-o dorinţă de a încuraja persoana sau cuplul respectiv ci din convingerea că orice relaţie de căsnicie aflată în turbulenţe sau orice relaţie de căsnicie distrusă poate fi salvată dacă măcar unul din soţi vrea să lupte pentru salvarea ei şi dacă acea persoană este gata să adopte „tehnica” biblică pentru aceasta.

Problema cea mai mare nu este dacă se poate ci dacă se vrea. Desigur că odată ajunşi în astfel de probleme unii soţi spun că au făcut tot ce se putea face, din dorinţa de a fi absolviţi de alte eforturi aşa de dureroase, şi înţeleg dorinţa lor de a renunţa, omeneşte e inuman să faci un asemenea demers. Asta nu înseamnă însă că nu se mai poate face nimic, asta nu înseamnă că nu mai există nici o soluţie, asta ar putea însemna doar că e pregătită acea persoană să vadă puterea lui Dumnezeu.

Singura cale corectă şi validă pe care o au la dispoziţie oamenii care vor repararea relaţiei lor este bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu şi implicit pe harul Său. Când ai făcut tot ce era posibil omeneşte şi nu ai reuşit decât să aduni mai multă amărăciune şi frustrare, când eşti extenuat de atâta dezamăgire, umilinţă şi efort Biblia ne spune că întruneşti condiţiile pentru ca puterea lui Dumnezeu să fie desăvârşită în viaţa ta şi pentru ca Dumnezeu să fie lăsat să lucreze după principiile sale pentru repararea acelei relaţii.

Sursa:http://www.filedinjurnal.ro/salveaza-ti-casnicia-11-in-concluzie-se-poate/

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s