“Cand si sotul si sotia citeau Biblia, divorturile nu prea existau”

Fostul ginere al lui Basescu: “Cand si sotul si sotia citeau Biblia, divorturile nu prea existau”

Fostul ginere al lui Basescu: “Cand si sotul si sotia citeau Biblia, divorturile nu prea existau”

Dupa ce a ales sa se intoarca la Dumnezeu, solistul trupei Proconsul, cunoscut publicului si ca fost ginere al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Marin (alis Bodo) nu scapa nicio ocazie sa recunoasca bunatatea si protectia lui Dumnezeu si cat de important este sa avem o relatie personala cu El, mai ales in viata de familie. Acesta e de parere ca pe masura ce suntem mai aproape de Dumnezeu, si divorturile sunt mai putine.

Avand experienta unui divort, el fiind fostul ginere al presedintelui Traian Basescu, fost sot al Ioanei Basescu, acesta a declarat la Kanal D ca, privind in urma, acum considera ca lipsa de comunicare, motiv de separare si in cazul sau, “e o mare pacaleala”.

“Nu exista asa ceva”, e de parere artistul, in prezent recasatorit. “Trebuie sa mergi cu o treapta inapoi si sa dialoghezi”, a explicat el strategia care functioneaza negresit intr-un cuplu.

“La noi in casa nu apune niciodata soarele peste cearta noastra”

“Cand oamenii citeau Biblia, si sotul si sotia, si intelegeau realele valori, atunci toate problemele astea cu compromisurile nu prea existau, divorturile nu prea existau”, a explicat el.

Parerea sa despre compromisuri e clara: “Compromisurile sunt o pacaleala. Cand ajungi sa faci compromisuri, te astepti ca si celalalt sa faca. Atunci cand unul cere de la celalalt intelegerea compromisurilor e o problema majora. Trebuie spus ‘stop’ si reluate discutiile, fara compromisuri”.

Potrivit acestuia, daca “privim un pic inapoi si in istoria omenirii, (observam ca – n. red.) cu cat am fost mai aproape de Dumnezeu, cu atat divorturile au fost mai putine”.

Ruptura apare inclusiv cand unul dintre soti ia decizia de a reusi prin forte proprii in cariera, excluzandu-l pe Dumnezeu, mai explica Bodo.

Intrebat in familia sa cine cedeaza primul, artistul a raspuns: “nu-i nevoie, cu bucurie va spun ca la noi in casa nu apune niciodata soarele peste cearta noastra. Reparam tot”.

Sursa: ziare.com       http://afirmativ.com/2014/05/06/fostul-ginere-al-lui-basescu-cand-si-sotul-si-sotia-citeau-biblia-divorturile-nu-prea-existau/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s