DUMNEZEUL IZBAVIRILOR

DUMNEZEUL IZBAVIRILOR     By David (duţu) Miclea

*Cuvntul de aur:   Slujitorii imparatului Siriei i-au zis: “Dumnezeul lor este unDumnezeu al muntilor;de aceea au fost mai tari decat noi. Dar ia sa ne luptam cu ei in campie, si se va vedea daca nu vom fi mai tari decat ei. (1Reg.20:23).

Ce judecată plină de neînţelepciune,cînd slujitori împăratului s-au dus cu sfatul acesta: să îi atragem în cîmpie şi să ne luptăm cu ei acolo, ca Dumnezeul lor e numai un Dumnezeu al munţilor dar nu şi a văiilor.

Vreau sa nu va imaginaţi că Dumnezeul nostru e un Dumnezeu al munţilor,al belşugului, al poziţilor înalte, al mersului bine spiritual ,,o, nu Dumnezeul nostru este Dumnezeu şi atunci cînd noi trecem prin văi adînci.

Dacă vei trece prin văi adînci voi fi cu tine, dacă vei trece prin foc focul nu te va atinge, daca vei trece prin ape , apele nu te vor îneca. Dumnezeu se declară un Dumnezeu izbăvitotr pentru noi, sa  îi cerem ajutorul şi El nu va lipsi ,căci promisiunea Lui continuă: Cu nici un chip,n-am să te las, n-am să te părăsesc-zice Domnul care are mila de tine.

El a lăsat cerul,coroana gloriei pentru o vreme,tocmai pentru tine şi pentru mine ca să ne izbăvească din mocirla păcatului, din valea umbrelor mortii şi să ne ridice pe piscurile înalte ale biruinţei, pînă într-o zi cînd vom vi strămutaţi să locuim pururea cu El. Fericita noastră nădejde.

~maieputin~

(dutu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s