HRISTOS “MÎNTUITORUL PROMIS

  HRISTOS “MÎNTUITORUL PROMIS  By David (duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Eu, Eu sunt Domnul, si afara de Mine nu este niciun mantuitor! (Isa.43:11)

Privind stare cazuta a omeniri, repeziciunea cu care cobora treptele infernului ;Dumnezeu nu a stat nepasator ci a intocmit un plan de izbavire.A observat nevoile noastre ,ajungand la concluzia ca lumea in care noi traim. nu are nevoie de mai multi invatatori(desi in Trimisul  pe care il voi trimite omeniri,are titlu de Marele Invatator);lumea nu are nevoie de un doctor in plus,dar in titlu Acelui pe care am sa trimit cuprinde si acesta:”Marele Doctor ori Doctorul cel Mare.Dumnezeu a vazut nevoia noastra ,a observat neputinta in care ne zbatem,a vazut caci toata lumea zace in cel rau,si caci nu ne putem salva singuri;atunci sa hotarat am sa trimit pe Fiul Meu ,care sa fie Mantuitorul lor (sa ne salveze din pacat,platind in locul nostru…” El le va trimite un mantuitor si un aparator care sa-i izbaveasca. (Isa.19:20)”

* El este Singurul Mantuitor nascut in mod deosebit numai pentru noi. astazi, in cetatea lui David, vi S-a nascut un Mantuitor, care este Hristos, Domnul. (Luc.2:11)

*El este  dreptul mantuitor. Nu este alt Dumnezeu decat Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu drept si mantuitor, alt Dumnezeu afara de Mine nu este. (Isa.45:21)

* El este singurul Mantuitor.Tu cunosti ca nu este alt Dumnezeu afara de Mine si nu este alt Mantuitor afara de Mine. (Osea.13:4) .

*El este singurul recunoscut si aprobat de Dumnezeu ca Mantuitor. Pe acest Isus, Dumnezeu L-a inaltat cu puterea Lui si L-a facut Domn si Mantuitor, ca sa dea lui Israel pocainta si iertarea pacatelor. (Fapt.5:31).

*El este Mantuitorul promis. Pe acest Isus, Dumnezeu L-a inaltat cu puterea Lui si L-a facut Domn si Mantuitor, ca sa dea lui Israel pocainta si iertarea pacatelor. (Fapt.5:31)

*Este singur Mantuitor care ne-a schimbat cetatenia noastra=am devenit “cetateni ai cerului” Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitorpe Domnul Isus Hristos. (Filip.3:20)

*El este Mantuitorul care ne-a fermecat prin iubire Lui(murind in locul nostru) si Il asteptam in nadejde.asteptand fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos. (Tit.2:13

Da ,de un asemenea Mantuitor avem nevoie:

(1)   Care poate sa ne mantuieasca (Evrei 7:25)

(2)    Care sa moara pentru noi.(Rom. 5:8)

(3)   Care sa fie vesnic ,traind pururea(Evrei.7:25)

(4)    Care sa isi pastreze iubirea (Gal.2:20)

(5)    Care sa ne poata izbavi pe toti.(Evrei.2:15)

(6)    Care ne va izbavi de mania viitoare.(1Tes.1:10)

(7)   Care poate sa ne izbaveasca ori cat de departe am fi.(Isaia 57:19)

(8)    Care va izbavi indata pe cei vii(Isaia.1:18)

El poate sa fie si Mantuitorul tau…depinde de tine ;daca il accepti ori il respingi

~maiepuţin~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s