RUGĂCIUNILE DOMNULUI ISUS (4)

RUGĂCIUNILE DOMNULUI ISUS (4) By David (duţu) Miclea

Rugaciunea pentru copii – Mat.19:13,14

*Cuvîntul de aur:  Atunci I-au adus niste copilasi, ca sa-Si puna mainile peste ei si sa Se roage pentru ei. Dar ucenicii ii certau. Si Isus le-a zis: „Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.”(Mat.19:13-14).

Mîntuitorul a văzut marea nevoie pe care o au copii, de a fi binecuvîntaţi. Chiar daca se pare ca ucenici nu vedeau de bine lucrul acesta, Isus s-a apropiat de copilaşi, s-a rugat pentru ei , şi i-a binecuvîntat.

După acesta s-a îndreptat înspre ucenici, si ca o mustrare le spune: „Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.”.

Copii au tot viitorul înainte o viaţă întreagă de parcurs, ce bine e să plece încredinţaţi că cineva şi-a pus mîinile peste ei, i-a binecuvîntat, şi s-a rugat pentru ei.

Într-o lume cu atîtea veşti rele, cu necazuri care se întîmplă în fiecare secunda, privirile noastre nu pot păzi copilaşi noştri, şi chiar dacă îi păzim, a noastră pază e limitată, de aceeia sa luăm pilda aceasta ca învăţătură, ducînd copii la Isus, rugîndu-ne pentru ei , cerînd pază Lui, şi vă asigur că nimeni nu poate să îi păzească aşa ca El.

Fiţi binecuvîntaţi de Domnul!

*** Amin.***

~maiepuţin~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s