Incident diplomatic! Premierul chinez l-a întrebat pe Ponta cine i-a făcut masca de Mickey Mouse, că e o copie reuşită!

Incident diplomatic! Premierul chinez l-a întrebat pe Ponta cine i-a făcut masca de Mickey Mouse, că e o copie reuşită!

Incident diplomatic! Premierul chinez l-a întrebat pe Ponta cine i-a făcut masca de Mickey Mouse, că e o copie reuşită!

De asemenea, oaspetele străin a remarcat că pe lucrarea de doctorat a lui Ponta scrie mic, într-un colţ, “Made in China”

<!– END VIDEO RELATED

–>Scandal diplomatic de proporţii planetare! Premierul Victor Ponta nu mai vrea să mai iasă din biroul său după ce prim-ministrul chinez l-a întrebat de unde şi-a cumpărat masca de Mickey Mouse, fiindcă e o copie foarte reuşită, şi cum de până acum n-a fost dat în judecată de cei de la Disney! Liderul român a fugit plângând, lăsându-i pe miniştri să explice că premierul nu purta nicio mască.

 

Se pare că incidentul a fost doar picătura care a umplut paharul, premierul chinez făcând mai multe gafe în timpul întâlnirii oficiale: de pildă i-a spus lui Ponta că i-a citit lucrarea de doctorat şi, după standardele chinezeşti, i s-a părut extrem de originală, “ca făcută pe vapor”. De asemenea, în cadrul tradiţionalului schimb de ascuţitori de la începutul întâlnirii oficiale, premierul chinez i-a oferit lui Ponta una cu Traian Băsescu care face cu ochiul când o mişti.

 

Criza a fost totuşi aplanată după ce delegaţia chineză a descoperit ce era defect la Dan Şova şi a remediat problema: se pare că ministrul pentru marile proiecte avea în cutia craniană o jucărie chinezească cu o maimuţă care bate la tobă iar aceasta nu mai fusese întoarsă cu cheiţa de ceva timp.

Sursa: http://www.audvoci.ro/actualitate/incident-diplomatic-premierul-chinez-l-a-intrebat-pe-ponta-cine-i-a-facut-masca-de-mickey-mouse-ca-e-o.html

Anunțuri